Kvalitet til riktig pris


Vi leverer et bredt utvalg av lettmetallfelger til personbil og varebil. Vi har tilgang ti over 70.000 felger på vår leverandørs lager. Av kjente merker nevnes italienske OZ felg. I tillegg fører vi også MSW, OZ sin datterfelg, og SPARCO motorportsfelg, også fra OZ. I tillegg fører vi  felger fra MAK, Momo, TSW, Beyern, Cray, Redbourne, CMS, Mandrus, Victor, Lumarai, Black Rhino, Vertini, Avant Garde, Pro Line med flere. Og sist men ikke minst våre egne merker PH Edition,  Trinity og Sento.


OZ FELGER
OZ er en legende innen bilverdenen med sin eksklusive teknologi og design. Felger med kvalitet til det ytterste. Varemerket OZ Racing er utviklet og produseres i Italia. Ren OZ style, ren Italian style! The OZ Collection: Top Class, I-Tech, Via Veneto, X- Line, Racing og All Terrain.

MSW FELGER
MSW utvikles av OZ, ble introdusert i 1980 årene, og representerer en lang arv når det gjelder kvalitet på design og sikkerhet.
MSW gir nyskapende stylingmuligheter til selv de nyeste biler, til en rimelig penge.

MAK FELGER
MAK produserer felger til blant annet BMW, Landrover, Audi, VW, Mercedes, Volvo og Porsche med perfekt passform på nav. I tillegg har MAK er stort program for VAN og SUV og selvfølgelig andre biler.

VERTINI FELGER
Vertini Wheels tilbyr eksklusiv og individuell styling. Spennende og modige design som får bilen til å skille seg ut fra mengden og bli lagt merke til. Vertini leveres i Hyper Black med INOX Lip - polert kant i rustfritt stål. Felgene fås i forskjellige bredder i alle dimensjoner - helt opp til 3,5" kant og leveres til mange bilmodeller.

TRINITY/SENTO FELGER
Våre egne budget felger utviklet og produsert i Kina. Klassisk og stilren design som leveres i den kvalitet som forventes av felgene våre.

PH EDITION FELGER
Våre egne budget felger utviklet og produsert i Kina. Klassisk og stilren design som leveres i den kvalitet som forventes av felgene våre.


Kontakt oss så finner vi sammen frem til de optimale felgene til din bil.