Kvalitet til riktig pris


Michelin er en av verdens største dekkprodusenter, og produserer mer enn 160 millioner dekk i året. Omtrent halvparten av alle dekk som selges til verdens person- og lastebilmarked kommer fra Michelin. Vi lagerfører et bredt utvalg av dekk fra Michelin.

Verdenskjent innovatør
Omtrent halvparten av alle dekk som selges til person- og lastebil markedet i verden er et Michelindekk. Selskapets lange erfaring i dekk produksjon og imponerende innovasjoner har gjort Michelin til en av de ledende leverandørene til mange bilprodusenter
Michelin produserer dekk til biler av alle slag, motorsykler, sykler, lastebiler, landbrukskjøretøy, industrielle kjøretøy og fly. Michelin har en sterk tilknytning til motorsport og har helt siden 1970 tallet forsynt Formel1 sporten med racing dekk. Gjennom sine mange innovasjoner og strenge krav til sikkerhet er Michelin blitt verdenskjent for dekk som har lang holdbarhet, høy sikkerhet, er energieffektive og forbedrer kjøregleden.

Ledende i utvikling av miljødekk
Michelin har lenge vært ledende i utviklingen av miljødekk som gir lavt drivstofforbruk og høy sikkerhet takket være sin Durable Security Compound (DSC) gummiblanding. Selskapet har siden 2001 vært medlem av World Business Council for Sustainable Development, og er også en del av organisasjonens prosjekter på bærekraftig mobilitet. Michelin har forpliktet seg med ti mål for hvordan selskapet skal bli bedre miljømessig.

Det gjør at et kjøp av Michelindekk ikke bare er et godt valg i forhold til kvalitet, men også i forhold til miljøvennlighet.
Uansett kjøretøy og dekktype kan du være sikker på at et Michelindekk er av høy kvalitet og vil gjøre kjøreopplevelsen enda bedre.